Hejsan!

Det är jag som är Sam Zaar, en helt vanlig Sam, med en kärlek för trä och jag finner hela tiden inspiration i vardagen till nya små projekt, det blir inte alltid som jag tänkt mig kanske, men nyfikenheten låter mig inte släppa det utan ett försök. Ibland blir det riktigt bra, och jag finner ny inspiration av de som skapas framför mig.

Jag har också funnit mycket glädje i återskapande, eller att bara ta den där gamla hyllan som ingen ville ha, och ge ett nytt lite modernare utseende. Varje äldre möbel är unik, och ibland kan man verkligen känna vad skaparen haft för känsla, och den vill jag inte ta ifrån möbeln, utan försöker behålla den lite orginala charmen i de mindre detaljerna, men ändå ge möbeln i det hela, en ny chans i de möblerade moderna hemmet.

Jag hittar mycket inspiration i familjen, och framförallt i min bonusdotters vardag. Och med ett starkt grepp om mitt kvarvarande barnasinne blir där en del barnsliga former och figurer. Dessa är min personliga favorit, varför ska inte böckerna samlas i en sköldpaddas skal, eller kanske på ryggen på en gris? varför ska man inte ha sina finaste gosedjur i ett jättestort päron, eller kanske är ett äpple? I denna världen finns det inga gränser eller regler, och det är så fantastiskt kul.

Tack för intresset, och hoppas att jag kan vara med och förvandla dina tankar till träkreationer.

Mvh Sam Zaar

Kontakta mig på
sam@traodesign.se
tel. 073-350 69 10

Är du på jakt efter en unik möbel eller har du en idé om någon specifik produkt du vill ha producerat i trä så hör av dig till mig på sam@traodesign.se eller 073-350 69 10.